Optimaal comfort, privacy en duurzame bescherming met de screens van Solidsun

Vraag de beste prijs voor uw zonwering aan en ontvang binnen 48 uur een maatwerk offerte in uw mailbox. Nu tijdelijk gratis upgrade naar afstandbediend + afstandsbediening! Vrijblijvende offerte aanvragen

De perfecte oplossing voor comfort en privacy

Maak kennis met de screens van Solidsun. Onze screens zijn de perfecte oplossing voor het creëren van comfort en privacy in jouw huis. Geniet van een ideale balans tussen natuurlijk licht en bescherming tegen zonlicht en wind.

Bij Solidsun bieden we u een unieke combinatie van optimale privacy en duurzame bescherming voor uw kozijnen. Onze screens zorgen niet alleen voor een afgeschermd uitzicht van buitenaf, maar beschermen ook uw kozijnen tegen schadelijke invloeden. Ervaar de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met onze hoogwaardige screens!

Zonfilter of volledige verduistering?

Met onze screens kunt u profiteren van een aangename filtering van het zonlicht tot wel 85%. Zelfs overdag kunt u probleemloos naar buiten kijken. Heeft u behoefte aan totale verduistering? Ook dat is mogelijk!

Vraag onze ervaren adviseurs naar de diverse mogelijkheden die bij uw wensen passen.

image00031.jpeg
icon-img-big@8x.png

Windvaste oplossingen voor buiten

Kies voor onze innovatieve ritsscreens en geniet van een windvaste buitenzonwering. Dankzij het slimme ontwerp wordt het doek stevig gefixeerd in de geleiding, waardoor vervelende kieren aan de zijkant verleden tijd zijn.

Vertrouw op de ongeëvenaarde kwaliteit van Solidsun en ervaar het verschil!

Creëer een sfeervolle buitenruimte

Maak gebruik van onze hoogwaardige ritsscreens om een opening in uw terrasoverkapping naadloos af te sluiten. Creëer een gezellige en comfortabele buitenruimte waar u kunt genieten van lange avonden op uw eigen terras.  Met Solidsun kunt u uw eigen buitenruimte creëren waarin u in alle rust kunt genieten van het buitenleven.

Kies voor het optimale comfort, de privacy en duurzame bescherming van Solidsun's screens. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk advies op maat of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte screens die aan al uw wensen voldoen en om uw ideale buitenomgeving te realiseren!

Bekijk onze zonweringsoplossingen

Wat mensen zeggen...

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.